Mä Aattelin Muutamaa Söpöö Jätkää Jotka Mä Tunsin Ja Kuvittelin Ne Kattoon Ovelle Kun Mä Jyskytin Omasta Pillusta Sojottavaa Tekokyrpää Mun Kaverin Tussuun…

Hän pyysi minut sisälle ja sulkemaan oven perässäni. Hän valutti kätensä alaspäin ja ujutti ne minihameen alle, nosti hamettani ylöspäin ja suuteli nivusiani ja alavatsaa. Kyykistyin hänen eteen ja otin koko komeuden suuhuni, maistoin samalla omat nesteet kalussa, tunsin kuinka kalu ensin jäykistyi ja sitten sitä ihanaa nestettä alkoi lentää mun kasvoille ja suuhun, jatkoin suihinottoa ja nesteet valui pitkin poskia ja lattialle, nuolin kalun puhtaaks ja imin sitä edelleen, ja se kalu ei edes löystynyt joten ajattelin hänen ottaneen apuja. Huoneessa oli eräs nainen, sihteeri kuulema. Nousin ylös ja pyyhin nesteet naamaltani ja lähdin. Hän riisui minulta paidan pois ja suuteli vatsaani ja napaani. Kyseiselle firmalle ei ollut pitkä matka kotoani. Hän sanoi että lasti on tulossa ja sanoin että antaa mennä sisää vaan.

Salainen suhde

Hetken aikaa lepäät sängyllä tietäen että tämä on vasta alkua.

Ahtaaseen hotellin suihkukoppiin emme tällä kertaa ahtaudu yhtä aikaa vaan odotan kun olet peseytynyt jonka jälkeen on minun vuoro. Tiedät mikä siellä odottaa. Ota yhteyttä.Olemme liikkeellä salaisesti, yhteinen nautinto mielessämme. Pian jo upotat sen suuhusi imuttaen voimakkaasti, upotat kaluani niin syvälle kuin pystyt puristaen huulilla lujasti sen vartta. Emme malta pitkään jutella niitä näitä vaan sanot meneväsi suihkuun, tiedämme molemmat mitä kohta seuraa.

“Tokkakai saat.

“Multa tulee, multa tulee…” Mä lypsin viimesetkin tipat ulos. Se kyseli et miten mun asiat on ja vastailin. Se kerto et he olivat tulleet kans Leville, mut jo toissapäivänä, ja et häntä suoraan sanoen vitutti ku piti lähteä yksin. Mun isoveli ja -sisko asuvat jo muualla, mut en ymmärrä et millä meidän vanhemmat sai ylipuhuttua ne matkaan. Sit mun kulli löystyneenä irtautu Esan perseestä. Muutaman mäen jälkeen alko tympästä yksinään oleminen, ja menin rinnebaariin. Vetelin esinahkaa muutaman kerran terskan yli ja katoin sängyllä makavaa poikaa.

Kaheksan aikaan mä sit ajoinkin niiden pihaan. Upotin kieleni sisälle reikään. Mä suostuin kun tiesin et hommassa tienaa hyvin ja saisin olla Esan seurassa. Sit rajula työnnöllä nytkäytin itteni sisään.

Aki sanoi naineensa tyttöäni vain koska sai tuntea kullini omaansa vasten. Varovasti hän työnsi kyrpänsä spermalla voideltuun suoleeni alkaen varovasti naida tietäen olevani ensikertalainen. Aki alkoi työntyä varattuun pilluun ja tunsin hänen kullinsa omaani vasten kun hän alkoi naida.Aki katsoi himoiten tyttöäni, joka tuli iho kosteana parvekkeelta. Akikaan ei voinut estää, vaan laukesi sisään kastellen kullini sperman valuessa palleilleni. Tunsin hänen huulet ja kielen kullini ympärillä.

Kämppikset ja kurkku

“Nussi mua, Janna! “Oih, oih, aaah, oih” se vikisi. “Ai vittu mitkä orkut”, Janna sano ja käperty nukkuma-asentoon pöydälle. En mä ennen ollu ajatellu toisen tytön tussuu sillä tavalla, mutta nyt mä olin ihan ku huumassa, et mun piti päästä panemaan tota ihanaa nuorta reikää! Mut nyt me tiiettiin ettei me tarvittu jätkii jos alko himottaan… vitun kätevää! No mä sain kurkunpään siihen vaolle ja sit vaan aloin työntää… 😉
No mä jatkoin: “Ai sä tykkäät isoista kyrvistä… Mä aattelin muutamaa söpöö jätkää jotka mä tunsin ja kuvittelin ne kattoon ovelle kun mä jyskytin omasta pillusta sojottavaa tekokyrpää mun kaverin tussuun… “No kokeillaaks? Jotenki se tyhmä läppä alko vaan panettaan mua siinä ihan vitusti… Vittu ne ois pitäny meitä huorina mut me oltiin vaan kaks ihan tavallista teinityttöö…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *